Polterabend / Mærkedag


Prøv vores spændende arrangementer med glaspustning. Glaspustning er en meget kreativ og underholdende oplevelse, både for den der skal prøve, men også for dem der ser på.

Vi puster to drikke glas den time arrangementet varer og man får naturligvis lov til at beholde de to glas man selv har puster.De kan hentes eller sendes når de er kølede ned dagen efter.

De øvrige gæster til arrangementet får serveret et dejligt glas med bobler eller juice i vores hyggelige gårdhave eller indenfor i glaspusteriet, mens de kigger på og måske kommer med gode råd.

Arrangementet kan laves som en polterabend, men også hvis man har en anden anledning. Det kan laves i forbindelse med en fødselsdag, som en deleoplevelse med kæresten eller hvis man selv har til at prøve at puste et par glas.

Pris 1800,- kr.

Varighed : En time

Vi puster glas lige rundt om hjørnet fra Nyhavn i centrum af København. Der er kun 5 min. gang til Metroen på Kongens Nytorv. Der er desuden parkeringspladser lige overfor forretningen og i 3 min afstand hvor det er også muligt at parkerer i P-huset på Skt. Annæ Plads.

 Booking: [email protected]

It is also possible to buy a gift card online and redeem it by agreement:

Polterabend / mærkedage

Varighed: 1 time
kr 1800
  • op til 10 personer
  • Herefter 50, kr pr. ekstra person

Anmeldelse på polterabend.dk

Polterabend